Дитяче цукрове печиво
Дитяче цукрове печиво - легке і смачне печиво до чаю. До приготування, сміливо можна залучити дітей, так як все робиться дуже просто. Цукрове печиво приємного золотисто-коричневого кольору, який надає випічці ароматний тростинний цукор ТМ «АТА».
Інгредієнти:
• 150 р. вершкового масла;
• 60 р. тростинного коричневого цукру «Демерара» ТМ «АТА»;
• цукрова пудра ТМ «АТА»;
• 150 р. пшеничного борошна.
Спосіб приготування:
1. Збийте міксером розм'якшене вершкове масло з цукром до стану крему.
2. Додайте борошно і добре перемішайте. Отримане тісто накрийте плівкою та відправте на 20 хвилин у холодильник.
3. Розкачайте тісто на присипаній борошном поверхні товщиною 1см.
4. Розігрійте духовку до 190 градусів.
5. Формочками виріжте сердечка і зірочки, перекладіть на деко і відправте в духовку.
6. Випікайте 15-20 хвилин до готовності і золотистого кольору.
7. Посипте готове печиво цукровою пудрою або тростинним коричневим цукром.