Д

Дитяче цукрове печиво

Дитяче цукрове печиво - легке і смачне печиво до чаю. До приготування, сміливо можна залучити дітей, так як все робиться дуже просто. Цукрове печиво приємного золотисто-коричневого кольору, який надає випічці ароматний тростинний цукор ТМ «АТА».

 Інгредієнти:

• 150 р. вершкового масла;

• 60 р. тростинного коричневого цукру «Демерара» ТМ «АТА»;

• цукрова пудра ТМ «АТА»;

• 150 р. пшеничного борошна.

 Спосіб приготування:

 1. Збийте міксером розм'якшене вершкове масло з цукром до стану крему.

2. Додайте борошно і добре перемішайте. Отримане тісто накрийте плівкою та відправте на 20 хвилин у холодильник.

3. Розкачайте тісто на присипаній борошном поверхні товщиною 1см.

4. Розігрійте духовку до 190 градусів.

5. Формочками виріжте сердечка і зірочки, перекладіть на деко і відправте в духовку.

6. Випікайте 15-20 хвилин до готовності і золотистого кольору.

7. Посипте готове печиво цукровою пудрою або тростинним коричневим цукром.

 

# #